Fri frakt vid 599:- / Snabb Leverans / Skickar från Sverige

GPS-Klockor

GPS-Klocka för barn


Vad är en GPS klocka för barn?

En barnklocka med GPS-positionering och funktioner som en mobiltelefon kallas ofta för GPS-klocka.

Därför är en GPS-Klocka från Lugna Föräldrar ett bra val

Vi på Lugna Föräldrar har funnits länge på marknaden och hjälp familjer i Sverige och andra länder att barnsäkra sina hem. Och nu vill vi sträcka på oss och erbjuda GPS-klockor som ger en ökat trygghet samt hjälper föräldrar att hålla kontakten med sitt barn. Att enkelt kunna hålla koll på sitt barn och se vart det befinner sig är väldigt skönt när man börjar låta barnet vara ute själv. Och barnet enkelt kan ringa dig som förälder med ett par knapptryck.
Det är perfekt när barnet är på aktiviteter, ska hem eller till skolan, eller leker med sina vänner.

Därför är en GPS-klocka bättre än en mobiltelefon

En klocka med GPS är som en första mobiltelefon, men som inte försvinner lika lätt.
En GPS-klocka från Lugna Föräldrar sitter säkert runt ditt barns handled, vilket gör att den inte tappas bort, glöms eller blir stulen lika lätt. Och det finns inte lika många distraktioner som på en mobiltelefon. Du har säkert sett hur barn i unga åldrar går med huvudet nedsänkt och tittar på sin mobil när det går omkring. Detta är något många föräldrar förbjuder sina barn att göra, men som barn har svårt att stå emot. Sådana bekymmer slipper du med en GPS-Klocka.


Välj rätt GPS-klocka för ditt barn

Det första du ska tänka på är hur gammalt barnet som ska använda klockan är. Det finns olika sorters GPS-klockor med olika funktioner. Ett mindre barn behöver kanske inte samma funktioner, som kamera och videosamtal. Och ett mindre barn sliter ofta mer på sin klocka vid lek, vilket kan vara en anledning att köpa en enklare klocka till att börja med. Det viktiga är att kunna spåra barnet och ringa det. 

4-7 år
Då är vår klocka SafeStep Junior ett bra val. Den har alla funktioner som behövs för att du ska kunna känna dig trygg och den sitter bra kring handen på yngre barn, då armbandet är mindre och går att ställa in. huvudfunktionerna på denna klockan är GPS, telefonfunktion samt klocka. och om du vill läsa mer om denna klockan kan du klicka här. 

6-12 år

Till större barn så rekommenderar vi vår mer avancerade klocka SafeStep 4G, som är en klocka med bättre batteri, stöd för videosamtal, bättre kamera samt andra funktioner. Den är ett naturligt steg från vår junior-klocka. Läs mer om klockan här.

Alla SafeStep-klockor oavsett modell är utrustade med:

  • GPS-Spårning - Se området ditt barn befinner sig i.
  • Telefonfunktion - Ta emot samtal och ringa ut från klockan.
  • Geo-Fence - Ställ in säkra områden på kartan och få aviseringar.