Fri frakt vid 599:- / Snabb Leverans / Skickar från Sverige

GPS Klocka Barn


GPS klocka för barn med spårning

Vårt sortiment - GPS klockor för barn

En barnklocka med GPS-positionering och funktioner som en mobiltelefon kallas ofta för GPS-klocka.

Därför är en GPS-Klocka från Lugna Föräldrar ett bra val

Vi på Lugna Föräldrar har funnits länge på marknaden och hjälpa familjer i Sverige och andra länder att barnsäkra sina hem. Och nu vill vi sträcka på oss och erbjuda GPS-klockor som ger en ökat trygghet samt hjälper föräldrar att hålla kontakten med sitt barn. Att enkelt kunna hålla koll på sitt barn och med klockans GPS se vart barnet befinner sig är väldigt skönt när man börjar låta barnet vara ute själv. Och barnet enkelt kan ringa dig som förälder med ett par knapptryck, och att du som förälder enkelt kan ringa till klockan.
Det är perfekt att använda klockan när barnet är på aktiviteter, ska hem eller till skolan, eller leker med sina vänner. Du kan till exempel ställa in barnets GPS klocka så du använder dig av säkerhetszoner. Då kommer klockan skicka en avisering när ditt barn rör sig utanför det område som du ringat in. En GPS klocka för barn går att ringa på, skicka SMS med, ringa samtal med video och en massa massa andra funktioner som inbyggd stegräknare och GPS-staket. För att alla klockans funktioner ska fungera så behövs ett abonnemang.

GPS klockan SafeStep i färgen svart

Därför är en GPS-klocka bättre än en mobiltelefon

En klocka med GPS är som en första mobiltelefon, men som inte försvinner lika lätt.
En GPS-klocka från Lugna Föräldrar sitter säkert runt ditt barns handled, vilket gör att den inte tappas bort, glöms eller blir stulen lika lätt. Och det finns inte lika många distraktioner som på en mobiltelefon. Du har säkert sett hur barn i unga åldrar går med huvudet nedsänkt och tittar på sin mobil när det går omkring. Detta är något många föräldrar förbjuder sina barn att göra, men som barn har svårt att stå emot. Sådana bekymmer slipper du med en GPS-Klocka. Och det är även lika enkelt att skicka sms och även att ta emot sms som med en vanlig mobiltelefon. Så när du behöver kontakta ditt barn så är det bara att ringa ett vanligt samtal, eller videosamtal till GPS klockan, detta tack vare att de har ett sim kort som ger stöd för att kunna ringa och ta emot samtal samt för att klockans GPS funktion ska fungera.
När du ska ringa till barnets GPS klocka så kan du göra det genom appen eller direkt från telefonen genom att slå in numret till barnets GPS klocka.

Vi erbjuder även ett abonnemang för att din GPS klocka som är skräddarsytt för att se till att alla funktioner som Videosamtal, GPS, GEO-Fence med mera fungerar korrekt. Du får då ett sim kort via vår partner Verbal, som vi tillsammans med har skapat abonnemanget SafeStep Verbal. För din GPS klocka för barn.

GPS klockor för barn

GPS-klockor för barn är ett bra sätt att hålla koll på var de befinner sig. Och många av dessa klockor har funktioner som gör det möjligt för föräldrarna att övervaka barnets position, sätta gränser samt få varningar om barnet avviker från ett visst område. GPS-klockor kan också ge ro åt föräldrar som är oroliga för sitt barns säkerhet.


GPS klockorna till barn

GPS klocka barn - Välj rätt modell

Det första du ska tänka på är hur gammalt barnet som ska använda klockan är. Det finns olika sorters GPS-klockor med olika funktioner. Ett mindre barn behöver kanske inte samma funktioner, som kamera och videosamtal. Och ett mindre barn sliter ofta mer på sin klocka vid lek, vilket kan vara en anledning att köpa en enklare klocka till att börja med. Det viktiga är att kunna se vart barnet befinner sig och kunna ringa och ta emot samtal. Så läs mer nedan för för att hitta den bästa GPS klockan för ditt barn. Till alla GPS klockor behövs ett sim kort för att alla funktioner ska fungera. Du kan läsa mer om vårt abonnemang här.GPS klockans funktioner

4-7 år
Då är vår klocka SafeStep Junior ett bra val. Denna GPS klocka har alla funktioner som behövs för att du ska kunna känna dig trygg och den sitter bra kring handen på yngre barn, då armbandet är mindre och går att ställa in. huvudfunktionerna på denna klockan är GPS, telefonfunktion för att ringa och skicka sms, och ställa in GPS staket. GPS klockan är vattentät. Om du vill ha en enklare klocka, så är detta den bästa GPS klockan för dig.

GPS klocka SafeStep Junior

6-12 år

Till större barn så rekommenderar vi vår mer avancerade GPS klocka SafeStep 4G , som är en klocka med bättre batteri som håller fler timmar, stöd för videosamtal, bättre kamera samt andra funktioner. Denna klockan är ett naturligt steg från vår junior-klocka och passar lite äldre barn, som vill ha fler funktioner. Denna GPS klocka är precis som SafeStep junior, vattentät. Så om du vill ha en klocka för lite äldre barn, med fler funktioner så är detta den bästa GPS klockan för dig. Läs mer om klockan här.

GPS klockan SafeStep är utrustad med 4G och Videosamtal

GPS klockor från Lugna Föräldrar

Alla SafeStep-klockor oavsett modell är utrustade med:

 • GPS-Spårning - Se området ditt barn befinner sig i

 • Telefonfunktion - Ta emot samtal och ringa ut från klockan

 • Geo-Fence - Ställ in säkra områden på kartan och få aviseringar

 • Stegräknare


GPS klockor för barn

GPS-klockor för barn är ett bra sätt att hålla koll på var de befinner sig. Och många av dessa klockor har funktioner som gör det möjligt för föräldrarna att övervaka barnets position, ställa in gränser samt få varningar om barnet rör sig utanför ett visst område. GPS-klockor kan också ge ro åt föräldrar som är oroliga för sitt barns säkerhet. Barnet kommer kunna använda klockan under hela dagen.

GPS klockan för barn

SafeStep 4G är ett bra val av GPS Klocka för barn eftersom den har 4G, videosamtal, SOS-knapp och mycket mer. Videosamtal är inte bara en rolig funktion som klockan har, utan ett sätt för att barnet ska kunna känna sig tryggt. Du som förälder kan även se barnets omgivning när ni ringer videosamtal. Klockan är hållbar och har en lång batteritid vilket är väldigt viktigt när du ska välja en GPS klocka för barn. Den är också mycket lätt så klockan inte känns som en extra börda på ditt barns handled. Barn ska känna sig trygga när de är ute och leker, och då är en GPS klocka en bra investering till ett bra pris. Om du har några frågor eller funderingar om klockan, tveka inte att kontakta oss.

När du köper den här GPS klockan för barn kan du känna dig trygg med att veta att ditt barn befinner sig samt att det är säkert hela tiden. Den här klockan har 4G-anslutning, möjligheter still videosamtal och till och med en SOS-knapp som fungerar genom att barnet håller ner en knapp så du som förälder direkt får en notis om att ditt barn skickat ut ett SOS från klockan. Då kan du direkt gå in och se vart ditt barn befinner sig och ringa ett samtal. Du kommer även få en varning när klockan har lite batteri. Denna klockan är byggd för att hålla tack vare sin hållbara konstruktion och långa batteritid, vilket innebär att du kan vara säker på att ditt barn kommer att vara säkert under sina utomhusvistelser. Och du kan även använda en timer när du laddar klockan för att undvika överladdning och på så sätt förlänga batteriets livslängd. Sedan finns även andra funktioner som stegräknare, kamera, mattespel och mer i våra smarta GPS klockor.

GPS KLOCKAN BEHÖVER ETT ABONNEMANG

För att du ska kunna ringa och ta emot samtal till klockan och för att GPS funktionen ska fungera behövs ett abonnemang med data och samtal. Du kan beställa vårt egna abonnemang SafeStep Verbal som vi skapat tillsammans med vår partner Verbal. Då får du ett sim kort skickat till dig och även all information om hur ditt nya abonnemang fungerar.

GPS klockorna har viktiga funktioner

För att summera informationen om våra GPS klockor för barn kan vi lista alla viktigaste funktioner.

 • Ringa från klockan

 • Ta emot samtal

 • Vattentät

 • GPS - Se vart barnet befinner sig

 • SOS knapp


Bästa GPS klockan för barn


Så det viktigaste när funktionerna på en GPS klocka för barn är just dessa tre. Barnet ska kunna få tag på sina föräldrar och föräldrar ska kunna följa klockans position. Sedan är det SOS knappen. En funktion som man inte vill behöva använda men som är väldigt viktig. Att klockan är vattentät gör även att man inte behöver vara orolig om det regnar.

Övriga funktioner som uppskattas är

 • Stegräknare

 • 4G*

 • Videosamtal *

 • Mattespel

 • Kamera

 • Avlyssning

 • Leta upp klockan (Via appen)

 • Skolläge

*Finns ej på SafeStep Junior

GPS klockor för barn


För att du som förälder ska kunna välja den bästa GPS klockan för ditt barns behov så behöver du veta vad du vill få ut av klockan. Önskar du en enklare modell som har varje viktig funktion eller en klocka med mer avancerade funktioner?
Om du har frågor någon modell av GPS klocka för barn eller behöver råd, så kan du alltid höra av dig till oss.


Bästa GPS klockan med olika bakgrunder


 • Smart klocka barn - Våra GPS-klockor är av högsta kvalité 
 • Bästa smartklocka barn - Våra klockor har bra specifikationer
 • GPS armband barn - Vi har alltid armband i lager
 • Armband barn GPS - Extra band för din GPS-klocka
 • Armband GPS barn - Reservarmband för GPS-klocka barn