Fri frakt vid 599:- / Snabb Leverans / Skickar från Sverige

Klistermärken Barn

Här hittar du roliga Klistermärken till barn

Här hittar du roliga klistermärken till barn med massor av roliga och vackra motiv. Våra klistermärken här av hög kvalitet och har god fästförmåga. Våra klistermärken är tillverkade i vinyl. 

Klistermärken är inte bara roliga och underhållande för barn, de har många fördelar för deras utveckling och lärande. Genom att använda klistermärken kan barn uttrycka sin kreativitet och förbättra sin finmotorik.

Klistermärken för barn finns i alla möjliga former, storlekar och teman. De kan vara inspirerade av populära tecknade figurer, djur, natur, fantasivärldar och mycket mer. Det breda utbudet av klistermärken gör det möjligt för barn att hitta sina favoriter och skapa sina egna berättelser och världar.

Klistermärken för barn är bra för att förbättra barns finmotorik. Att plocka upp små klistermärken och placera dem noggrant på en yta kräver precision och kontroll över sina muskelrörelser. Genom att engagera sig i denna typ av aktivitet kan barn förbättra sin hand-öga-koordination och finjustera sina motoriska färdigheter på ett lekfullt sätt.

Roliga klistermärken till barn

Vilket set av klistermärken blir din favorit? Vi har motiv som passar alla barn, både prinsar och prinsessor. Våra klistermärken har motiv av olika djur som är väldigt söta. Det är pandor, grodor med mera, och det finns ofta fina budskap på klistermärkena som lyfter självkänslan hos barn. Välj att lyfta ditt barn med ett fint klistermärke med en peppande text när den gjort något bra, eller bara för att göra ditt barn, eller någon annan glad.

Här ser du våra Klistermärken med motiv av söta djur med peppande budskap

Klistermärken för barn med djur


Du kan fästa klistermärkena på alla sorters prylar, som på mobilen, datorn, på böcker, muggar. Ja nästan vad som helst. Tänk bara på att det är ett självhäftande material, och på vissa underlag så kan det bli märken. Det är därför man inte bör sätta sina klistermärken på en tapet. 

Stickers

Ett annat ord som används när man tala r om klistermärken är stickers, som är den engelska översättningen för klistermärken. 

Klistermärken i Storpack

Ett ark med små klistermärken försvinner så fort, och då är våra storpack väldigt bra att köpa. Våra paket med klistermärken kommer från 50 klistermärken. Man får helt enkelt mer klistermärken med vackra och färgglada motiv. Så passa på att fylla upp med klistermärken med små djur, kakor och desserter, vackra blommor och mycket mer.

Vinylklistermärken

Våra klistermärken är tillverkade i vinyl vilket betyder att de är väldigt tåliga, och håller sig fina i färgen. Det är ett klassiskt material när det kommer till klistermärken, vilket är just för att det är så slitstarkt.