Fri Frakt Från 599:- / 1-2 Dagars Leverans

Skötväskor

Skötväskor | Ryggsäckar och Axelväskor

En skötväska är praktiskt taget ett måste i småbarnsfamiljer. I den kan du lägga allt nödvändigt för barnen såsom blöjor, nappar, mellanmål och annat som ska få plats i barnvagnen eller på utflykten. Dagens skötväskor finns som ryggsäckar, med axelrem eller som mindre varianter där du bara tar med det viktigaste för stunden när du vill ha så lite som möjligt att bära. Innehållet i en skötväska kan variera stort och vara anpassad för barn i åldrarna 0-10. Även du själv kan ha användning för en stor skötväska när du ska transportera viktiga saker. Hos oss hittar du skötväskor i olika material, storlekar och utföranden.Skötväskans innehåll

Innehåll i en skötväska beror helt och hållet på vad du ska göra och hur gammalt är barnet. Här följer dock ett axplock av saker som ofta får plats i en skötväska.


  • Blöjor för det mindre barnet
  • Solkräm eller hudkräm för sommarliv
  • Extra kläder som ombyte
  • Babyservetter
  • Nappflaska och mat som exempelvis mellanmål, frukt och liknande
  • Napp
  • Gosedjur eller snuttefilten

Listan över innehåll i en skötväska kan göras lång. Riktigt snygga skötväskor som du finner hos oss kan även användas för vuxna att ta med arbetsprylar som dator, sladdar eller böcker att använda på kontoret. Våra fina och smarta skötväskor har många fack och utrymmen där du kan förvara alltifrån en liten napp till en stor surfplatta eller dator för barnen att roa sig med under resan.


En skötväska för barnvagn

Barnvagnar har i regel många olika utrymmen som är bra för förvaring och genom att ta med någon av våra snygga skötväskor i vagnen har du alltid dina barns saker nära till hands. Du kan även hänga de praktiska skötväskorna på barnvagnen, vilket är smart för du bara behöver stoppa ner handen och fånga upp det du behöver. Kombinera skötväskornas färger med barnvagnen för att hitta en unik stil, kanske en svart skötväska till en svart barnvagn eller en färgglad skötväska till barnvagnens mönstrade detaljer.


Skötväskor som ryggsäck

Behöver du en riktigt funktionell och praktisk skötväska kan en ryggsäcksmodell vara det bästa alternativet. Den går lätt att kränga av och på när du har händerna fulla med annat, kanske när du bär ditt barn, ska ut och resa på tåg eller buss, eller när du inte vill bli trött i armarna av ett tungt innehåll. Vi har många skötväskor i ryggsäcksmodellen i olika storlekar och design, både sådana som passar för friluftslivet och sådana som passar för stadslivet med barnen.


Viktigt att tänka på vid köp av skötväska

När du ska köpa en ny skötväska finns det lite att ta hänsyn till. Detta är


  • Material
  • Storlek
  • Viktiga funktioner

Många nyblivna föräldrar köper gärna en stor skötväska där allt går in, men du kan även varva den stora skötväskan med en mindre modell för att ta med det allra nödvändigaste om ni är ute bara en kort stund. I en riktigt stor skötväska kan ibland även en skötbädd ingå samt nappflaska, blöjor och dylikt. Om du är mer sugen på en skötväska med speciell design, finns många varianter som nästan påminner om handväskor eller resväskor. En bra kombination för en flexiblare användning.


Vilken skötväska faller du för? Titta i vårt stora sortiment av snygga skötväskor.