Fri frakt vid 599:- / Snabb Leverans / Skickar från Sverige

UV-tält till Barn

På oss på Lugna Föräldrar kan du hitta bra och smidiga UV-Tält till barn. Våra UV-Tält är noga utvalda och skyddar ditt barn mot stark sol, samtidigt som det blir en rolig plats för barnet att vara på.

Så vare sig du vill ha en sval och skyddande plats på stranden, eller hemma på gräsmattan så fungerar våra barntält med UV-skydd perfekt. Vi har även UV-Tält med inbyggd pool som kommer älskas av ditt barn.


Vad är ett UV-Tält? 

Ett UV-Tält är ett tält som man kan använda på stranden eller hemma i trädgården. Det kallas ofta för strandtält just för att många använder det på stranden. Tälten är gjort av material som skyddar barnet mot farlig UV-strålning, och har ofta 3 till 4 väggar. Och det är inte bara sol det skyddar mot, utan även mot vind och sand. Många UV-Tält är numera uppbyggda med en Pop-up funktion, som göre att det bara tar sekunder att få upp. Detta gör att ett UV-Tält är perfekt att ta med sig. Så när man vill skydda sina barn mot solen är detta ett väldigt bra alternativ.


Vilket UV-tält ska du välja? 

Det som är viktigt att tänka på är att ditt UV-Tält har ett bra skydd mot solen. Kolla alltid märkning av tälten innan du köper. UBF 50+ Ger ett bra skydd så ditt barn slipper riskera att bränna sig. Sedan finns det alltid olika storlekar på UV-Tälten. Vill du som förälder kunna få plats? Ja då behöver du köpa ett rymligare tält. Sedan finns det även UV-Tält för bebisar som har en inbyggd pool, vilket ger extra svalka och möjlighet till lek.
På Lugna Föräldrar har vi stora och små UV-Tält. Så föräldrarna också får plats. Eller om ni vill ha en med inbyggd pool som kommer älskas av ert barn.