Barnsäkerhet utomhus

Att vistas utomhus med sina barn är både kul och nyttigt, och för att säkra vistelsen ute i friska luften så mycket som möjligt så kan man till exempel använda en stadig och säker sele som låter småttingarna röra sig fritt samtidigt som man har full kontroll. En reflexsele gör det inte bara lättare för bilister att se barnen, utan gör dem även synligare i stora människoskaror, och genom att sätta en ”Baby on board” dekal på sin egen bil ökar man andra bilisters hänsynstagande i trafiken. Varma och torra kläder när det är kallt och regnar är en självklarhet, vilket kan utökas genom att sätta på barnen en regnkappa med inbyggt paraply, medan ett solparasoll till barnvagnen skyddar mot UV-strålning under härliga promenader när vädret är vackert.

Tänk på att alltid ha uppsyn över dina barn när du vistas utomhus. Speciellt när det finns trafik eller risk att ramla ner i vatten eller stup. Att hålla sitt barn i handen ger både trygghet och säkerhet. En reflexväst hjälper dig att se ditt barn enklare tack vare sina starka färger.

Vill du gå tillbaka till vår samlingssida för barnsäkerhet?

Produkter för barnsäkerhet utomhus

Vi har produkter som hjälper dig att känna dig trygg när du är utomhus med ditt barn. Här nedanför så visar vi våra två populäraste produkter för barnsäkerhet utomhus. Om du vill se alla produkter kan du klicka på knappen "Alla produkter"
Lära-gå sele

En produkt för dig som har barn som precis börjat lära sig att gå. Den smarta barnselen gör att du som förälder kan ge barnet stöd utan att belasta ryggen. Reflexväst till barn

Med en reflexväst syns man tydligt för bilister, och det är även bra att barnen bär dem i skogen ifall de skulle komma bort. Då det blir lättare att hitta dem med en ficklampa eftersom västen syns tack vare sina reflexer.